Rytíři mají do středy o čem přemýšlet. Fanoušci se zlobí, ale věří v obrat

Kladenští hokejisté pustili ve finále play off Jihlavu do dvouzápasového náskoku. Ve středu a ve čtvrtek dostanou Rytíři šanci vše napravit.

Z téměř stovky střel mezi tři tyče z obou duelů dohromady vytěžil kladenský tým čtyři góly. Hosté s mnohem menším počtem pokusů vsítili branek osm. Z nich více než polovina šla na konto obou brankářů Kladna. Včera se po utkání vyjadřovali hokejoví fanoušci k vystoupení Rytířů pochopitelně kriticky, ale zároveň s vírou, že mužstvo Jaromíra Jágra dokáže sérii srovnat.
P. O.: Jsem velký kritik Kladna, ale není konec. Kaufland nedovolí, aby Kladno hrálo dole…
J. V.: Pánové, takhle se o extraligu opravdu nehraje, stále Věříme, ještě není konec!
T. L.: Mrzute velmi mrzute je mi smutno preci nedopadne jak loni navazte na viteznou vlnu s Porubou hodte se do klidu a ve stredu je rozmette najdite fintu na jejich brankare a uvidite ono to pujde Verim.
M. K.: Tragédie, Jihlava takticky vyspělejší, hraje extraligový hokej a my haló hokej...
J. R.: No... Změna gólmana nepomohla, takže co dál?! Stále není vše ztraceno, ale chce to teda mnohem lepší výkon a produktivitu, dneska to bylo fakt hodně tragický.
L. T.: Fakt těžký, když my nejsme schopni dát gola, i když je celou třetinu meleme, oni sotva jednou přijedou k nám do pásma a nějakou žamrou dají gól... Jestli ještě tohle otočí...

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí