Hokejoví Rytíři dnes (16.00 hod.) v Chomutově hostí zlínské Berany. V tabulce mají na předposledním místě před Moravany náskok jednoho bodu. V případě výhry srazí Zlín ještě více ke dnu.

Poslední tým extraligové tabulky trápí především individuální chyby. Alespoň tak se vyjádřil na webových stránkách Moravanů útočník Štěpán Fryšara. „Srážejí nás hlavně individuální chyby, třeba někdo propadne, druhý za něj už nedostoupí a z toho pak vznikají problémy,“ tvrdí. Jeho kolega z útoku Antonín Honejsek přidává: „Pouze jednou ze sedmi utkání jsme vedli. Když dostaneme první gól, bere nám to síly i hlavu.“
Toho by rytíři mohli využít. V pátek porazili v nájezdech mistra z Třince, což týmu snad zvedlo potřebné sebevědomí. „Nemůžeme létat hlavami v oblacích, že jsme porazili Třinec. Nejdůležitější zápas máme v neděli,“ varoval kladenský útočník Jakub Strnad.
Tip pro sázkaře: Jestliže Zlín zatím v drtivé většině utkání inkasuje první gól, zkusme sázku na to, že rytíři v zápase otevřou skóre. Taková příležitost je v sázkových kancelářích vyhodnocena kurzem 1,77:1.

Jan Murárik