Kladno porazilo Pardubice a živí naději na třinácté místo

Rytíři Kladno vs. Dynamo Pardubice 3:1 (0:0, 2:1, 1:0).

V tabulce čtrnácté Kladno udělalo další krok k udržení v extralize. Týmy v tabulce těsně nad rytíři vesměs zvítězily a drží si před nimi minimálně osmibodový náskok. Litvínov vyhrál v Českých Budějovicích. Karlovy Vary přehrály Mladou Boleslav. Olomouc prohrála na Spartě. A jak vypadá aktuální tabulka? Olomouc na 13. a Litvínov na 12. místě mají 65 bodů, Karlovy Vary na 11. příčce nasbíraly dosud 66 bodů. Kladno57 bodů a poslední Zlín, který doma prohrál s Třincem, zůstává na 42 bodech
Kladnu do konce základní části extraligy chybí sehrát 5 utkání. V neděli v Plzni (16.30 hod.), v úterý doma s Vítkovicemi (18.00 hod.), v pátek doma s Mladou Boleslaví, v neděli 6. 3. v Brně (17.00 hod.) a v úterý 8. 3. doma hostí Spartu (17.20 hod.). 

Branky a nahrávky: 32. A. Kubík, 38. Plekanec, Hlava (kubík, Wood) – 21. Říčka
Rytíři Kladno: Bow (Janus) – K. Wood, Kehar, J. Suchánek, Ticháček, Dotchin, Baránek, Arzamascev – Babka, Donaghey, Zikmund – Plekanec, Pytlík, Melka – A. Kubík, Jágr, Hlava – Kuťák, M. Beran, M. Indrák.
HC Dynamo Pardubice: Frodl (V. Nečas) – J. Mikuš, Sergijenko, O. Vála, Petgrave, Košťálek, J. Zdráhal, Hrádek – Blümel, O. Roman, Anděl – A. Musil, T. Urban, Camara – Poulíček, Říčka, Paulovič – Hecl, Cienciala, R. Kousal.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí