Rytíři hrají dnes v O2 areně se Spartou pro Ukrajinu

Dnes (17.00 hod.) se v pražské O2 areně uskuteční zápas, který postavení obou soupeřů v extraligové tabulce nezmění, ale pomůže lidem postiženým ukrajinskými událostmi. 

Rytíři v posledním kole základní části sezony hostí pražskou Spartu a výtěžek z duelu věnují na charitativní účely. „Společná pomoc je motorem obou klubů. Několik akcí na podporu Ukrajiny jsme již podnikli a hodláme dál pomáhat,“ uvádí na sparťanských stránkách generální manažerka Sparty Barbora Snopková Haberová. „Rivalita půjde v tomto utkání stranou. Chceme do naší domácí areny přivést co nejvíce fanoušků, kteří budou chtít stejně jako my pomáhat,“ dodává.
„Jsem rád, že jsme se dohodli, že se zápas bude konat v O2 aréně. Je to moderní aréna, kam může přijít opravdu velký počet diváků. Když jsme se pro tuto akci rozhodli, chtěli jsme, aby to bylo v aréně s velkou kapacitou, aby ta pomoc byla co nejrozsáhlejší,“ vysvětluje hrající majitel Rytířů Jaromír Jágr. „Moc si přeji, aby se zápas konal v bohaté divácké kulise se skvělou atmosférou, a aby šlo o kvalitní hokejový zápas, který bude všechny diváky bavit. Podstata je, abychom si společně zápas užili, vybrali co největší částku a pomohli potřebným,“ doplnil.

Jan Murárik
Foto: HC Sparta Praha


Počasí Kladno

Předpověď počasí