Slavii se na Rytíře vyprázdnila marodka

Hokejovým Rytířům to jde, zdá se, venku lépe než před domácím publikem. Po novém roce na ledě soupeřů vyhráli všechny tři zápasy. Dnes si mohou skvělou bilanci udržet v pražském Edenu na stadionu Slavie.

Slávisté sehráli v tomto roce doma dvě utkání. V prvním přehráli až na samostatné nájezdy Přerov (3:2), v druhém jen těsně porazili Benátky (2:1). Nižší střelecká potence Pražanů nahrává do karet Rytířům, kteří v posledních dvou zápasech venku inkasovali pouze dvakrát. Ovšem v jediném vzájemném duelu na ledě Slavie prohrálo Kladno 2:4. Kladenští jsou v tabulce třetí, Slavia je o devět bodů za nimi.

„Body na Slavii vybojujeme jen tvrdou prací, využíváním šancí, bojovností a obětavostí. A takhle musíme hrát všechny zápasy až do konce sezony,“ míní kladenský bek David Růžička.

Exkladenský Daniel Kružík vidí zápas červenobílýma očima: „Někteří hráči se vrátili z marodky včetně mě, takže se soupiska znovu vrací k původnímu složení. Snažíme se hrát naši hru, ať je to s týmem z horních míst nebo spodních. Samozřejmě víme, že Kladno má hodně kvalitní tým, ale naše taktika je stejná – vyhrát.“

Utkání můžete sledovat na webových stránkách společnosti Tipsport (15.00 h.).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí