Primátor ocenil výsledky malých hokejistů

Vyhráli prestižní turnaje a od kladenské radnice se dočkali poděkování. Malí hokejisté povečeřeli ve Sleťáku v přítomnosti svých trenérů a primátora Milana Volfa.

Na konci sezony zaznamenali hráči sedmých tříd s Rytířem na dresu celkové prvenství v krajském přeboru a poté na velkém mezinárodním turnaji v Praze brali zlaté medaile, když ve své věkové kategorii dokázali porazit mimo jiných také různé české reprezentační výběry i reprezentaci Slovenska. 

„Na turnaji se kluci semkli a hráli jako jeden tým. Padali po hlavě do střel a bojovali do posledního dechu o každý puk. Byl to zážitek a jsme na ně moc pyšní. Kluci mají v sobě sílu, která z nich hned tak nevyprchá,“ uvedl při slavnostní večeři trenér Zdeněk Nedvěd. 

„Pro celý tým je veliká pocta, že nás primátor pozval a ocenil výsledky hráčů i naši trenérskou práci. Děkujeme a vážíme si toho,“ doplnil trenér Radek Gardoň.

„Tihle malí hokejisté jdou díky svým trenérům správným směrem. Dávají hokeji maximum a ještě mají výbornou výchovu,“ usmíval se spokojený primátor.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí