Rytíři začali ligu vítězně

Rytíři odehráli první ligový zápas na domácí půdě proti SK Trhači Kadaň a šťastně vyhráli 3:2 (1:0, 1:2, 1:0).

V první třetině nedali domácí Trhačům šanci. Rytíři si vytvářeli obrovský tlak, střely na branku vyslalo pomalu celé mužstvo, ale trefil se pouze Matěj Pekr. Kladenští by potřebovali fotbalovou bránu, aby se dokázali trefit přesně do sítě.

Ve druhém dějství Trhači zazmatkovali a hned v úvodu se radoval Jakub Strnad. Chybou domácího Kehara snížil v přesilovce Müller. Publikum se bouřilo a řvalo na rozhodčí za předchozí neodpískání dvou faulů na domácí hráče. V dalším oslabení Rytířů vyrovnal opět Müller a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

V poslední části dominovali více domácí, ale nedařilo se jim vstřelit kýženou branku. Trhači totiž hráli tvrdě i často faulovali. Domácí se nakonec přece jen radovali z vítězství, když 8 sekund před koncem zápasu dopravil Jakub Strnad vyražený puk do branky. 

Branky a nahrávky: 3. M. Pekr, 21. J.Strnad ( R. Přikryl, M. Kehar) 59. J. Strnad (P. Štindl) – 26. J. Müller, 31. J Müller ( M.Šťovíček, L. Rob)

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Hořava, Veber, Štindl, Kehar, Matula, Lenďák – Tůma, Machač (A) , Kloz – Strnad (C), Přikryl, Pekr – Lorraine, Kaut, Svedlund – Bláha, Kubík, Redlich.

SK Trhači Kadaň: Dvořák (Danylec) : Trefný ( C), Buchtela, Szathmáry, Chalupa, Blaha, Černý – Chrpa, Hejcman(A), Havel – Müller (A) , Rob, Šťovíček – Tůma, Rindoš, Wágner – Ringler, Kohút, Tupý. 

Diváků: 1693

Nikola Kroupová

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí