Rytíři zdolali Ústí až v prodloužení

Rytíři porazili na své půdě v prodloužení HC Slovan Ústí n. Labem 2:1 ( 0:0, 1:0, 0:1 - 1:0).

Domácí byli od začátku zápasu důraznější a nepustili Ústí do větší šance. Rytířům však opět chyběla přesná střela, která by bezbrankový stav změnila. Největší šanci měl v první třetině Přikryl, ale jeho rána bohužel jen cinkla o tyč.

V úvodu druhého dějství nevyužil šanci Kubík, jehož střela trefila brankáře hostí. Kladenští nadále vytvářeli tlak v útočném pásmu, hosté se bránili jen za cenu faulů. Kladenské trápení prolomil až Machač a diváci se tak konečně dočkali první branky. 

V poslední dvacetiminutovce se dostali do šance také hosté a radoval se Gengler, který Cikánka překonal. Rytíři se na odpověď nezmohli, utkání se prodlužovalo. V něm se domácím zadařilo zásluhou Tůmy.

Branky a nahrávky: 33. P.Machač, 63. D. Tůma (D.Štich, R.Přikryl) – 49. L.Gengel

Další zápas odehrají Rytíři v pondělí 25. 9. na ledě HC Energie Karlovy Vary  (17.30 h.).

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Hořava, Matula, Kehar, Zelingr, Lenďák, Štich – Kloz, Machač, Tůma – Strnad, Přikryl, Svendlund – Zikmund, Kaut, Lorraine – Redlich, Kubík, Kružík.

HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Husák, Macek, Vaněk, Zdvořáček, Hes – Smolka, Roubík, Melka – Dufek, Vrdlovec, Merta – Flynn, Volf, Gengel – Markulinec, Severa, Mical

Diváci: 2021

Nikola Kroupová


Počasí Kladno

Předpověď počasí