Sólíčko Honzy Kruliše. Dobrá hra, dobrý výsledek

Po delší době jsem se opět dostal na hokej a právě na utkání s Českými Budějovicemi. Byl jsem zvědavý nejen na předvedenou hru, ale také na to, jak vypadá projev Kladna s odstupem několika utkání, kdy jsem mančaft neviděl.

Zápas začal ve velmi slušném tempu a Budějovice ukazovaly od úvodu, že jsou velmi dobře připravené po taktické stránce. Pokud mělo Kladno puk pod kontrolou, soupeř se stáhnul, dobře bránil střední pásmo a přecházel do rychlých protiútoků, což nám dělalo celkem starosti.

Budějovice šly sice do vedení, ale od druhé třetiny se obraz hry změnil. Kladno přidalo na pohybu, důrazu a výsledek otočilo. Budějovicím se sice ještě podařilo vyrovnat, ale Kladno si velice kvalitní hrou už body vzít nenechalo a zaslouženě vyhrálo.

Musím přiznat, že včerejší výkon je na hony vzdálený loňským utkáním, kdy rozehrávka byla více méně na náhodu. To je, zdá se, pryč a je vidět změna v zakládání útoků a hře celkově, včetně přesilovek. Milošovi se evidentně podařilo mančaft nastartovat k výkonům, které jsou nejen ke koukání, ale také snad Kladno v budoucnu posunou tam, kam si každý fanoušek Kladna přeje.

H. K.

tabulepomotoru


Počasí Kladno

Předpověď počasí