Trenér Honza Kruliš: Sháníme obránce

Hokejový komentátor, bývalý hráč Kladna a v současné době trenér hokejového Králova Dvora si včera udělal čas na besedu s fanoušky v Kavárně Bez konce i na rozhovor pro Vaše Kladno.

Delší dobu jste nebyl na hokeji Rytířů. Kdy vás opět uvidíme na tribuně kladenského zimáku?
Možná zítra na zápase Kladna s Litoměřicemi. Momentálně mě k zaměstnání a trénování přibylo stěhování do Prahy, takže času mám opravdu málo. Zápasy Kladna se nám často kryjí se zápasy Králováku. Ale na Rytíře se těším, jen co mi to vyjde (usmívá se).

Sledujete Rytíře na dálku?
Jasně! Škoda, že jim teď v té venkovní šňůře některé zápasy nedopadly podle představ. Soutěž se bude rozhodovat později a hlavně by mělo dopadnout play off.

Dá se tahle fáze soutěže chápat také jako trénink na play off?
Takhle bych to nebral, spíše je tahle fáze sezony jakousi sondou do toho, co je mužstvo schopné sehrát, uhrát a odvrátit. Obraz hry oproti loňsku je diametrálně rozdílný. Je mnohem lepší. Mančaft má tvář, hra má koncepci. Líbí se mi to. A něco mi říká, že play off může tentokrát dopadnout velmi dobře.

Jak se daří vašemu Královu Dvoru?
Zdravotně jsme konečně v pořádku a rozšířili jsme se o nové posily. Herně jsme se zvedli, o čemž svědčí pět výher v řadě! Jsme neskuteční bojovníci. Ovšem pořád se potýkáme s nedostatkem obránců. Tímhle vyzývám všechny schopné volné beky, přihlašte se (směje se). 

Vy jim jako vyhlášený bek nepomůžete?
Bohužel, už ne. Když to vidím, tak si uvědomuji, že na to nemám (směje se).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí