Kladenští prohráli na domácím stadionu s Havířovem 1:5 (0:0, 1:3, 0:2).

Do prvního dějství vstoupili lépe hosté i díky rozhodčím, ale domácí skvěle ubránili oslabení. Kladenští se také dostali ke střelám na Bláhu, který se zastrašit nenechal. Ke konci třetiny opět dominovali hosté, ale Kopřiva si svoje území pohlídal. Diváci se tak prvního gólu nedočkali. 

Úvod druhé třetiny měl pod kontrolou Havířov. Chybu domácích potrestal Kanko a následoval ho Kalus. Přesnou střelou od modré snížil stav Kloz, ale pár vteřin před sirénou navýšil náskok moravských hokejistů Fronk.

V nástupu do poslední dvacetiminutovky překonal Kopřivu Dudek, o pátý gól v kladenské brance se postaral Kalus a diváci začali odcházet ze stadionu. Kladenští se pak do konce zápasu na žádnou gólovou odpověď nezmohli.

Další zápas odehrají Rytíři ve středu 22. 11. na půdě HC Motor České Budějovice od 17.30 h.

Branky a nahrávky: 30. J. Kloz (P. Machač, P. Hořava) - 25. Kanko (Matai, Greš), 27. Kalus (Rác), 40. Fronk (Marai), 42. Dudek, 49. Kalus (Sikora, Rác)

Rytíři Kladno: Kopřiva (Švihálek) – Kehar, Štindl, Hořava, Lenďák, Repe, Veber – Strnad, Přikryl, Bláha – Kloz, Machač, Tůma – Zikmund, Svedlund, Lorraine – Redlich, Kubík, Kružík.

HC AZ Havířov 2010: Bláha (Matoušek) – Krisl, Doudek, Puzič, Drtil, Havel, Chroboček – Gřeš, Matai, Kanko – Fronk, Rác, Sikora – Kalus, Hudeček, Pořízek – Maruna, Illéš, Toman.

Diváci: 1719

Nikol Kroupová