Hokejový advent i s vánočními dresy!

Poslední adventní týden bude ve znamení hokeje. Rytíři odehrají v rychlém sledu tři domácí utkání a to středeční proti Karlovým Varům ozdobí vánoční edice dresů i sváteční zápasový program!

Bleděmodré dresy zdobí tradiční české vánoční motivy. Najdete na nich kromě sněhových vloček i betlém s kometou, navíc znak kladenského Rytíře ozvláštní svatozář. „Na akce se speciálními dresy máme skvělé ohlasy, proto jsme se rozhodli, že fanouškům po úspěšném Movemberu nabídneme ještě jednu neobvyklou edici,“ vysvětlil tiskový mluvčí klubu Vít Heral.

I tyto sběratelské kousky lze vydražit. Jenže vůbec poprvé se nebude jednat o aukci internetovou, ale živou ve VIP prostorách kladenského ČEZ stadionu. Ta se uskuteční v pátek 22. prosince od 21 hodin po následujícím utkání s Benátkami nad Jizerou. Zájemci o hrané originály si tak můžou v příjemné atmosféře dres vydražit přímo na stadionu a rovnou odnést pod stromeček. „Hodně se na aukci těšíme a zveme na ní všechny zájemce. A protože o dresy budou kromě fanoušků jistě usilovat i někteří hráči či partneři, půjde zároveň o skvělou příležitost, jak se před Vánoci společně setkat,“ zve Heral na zajímavou akci a dodává, že také tentokrát klub motivuje dobročinné úsilí. Celý výtěžek z aukce totiž Rytíři věnují hřebečskému Komunitnímu centru Vítej, které poskytuje chráněné bydlení a odlehčovací služby pro dospívající a dospělé osoby s autismem. 

Zdroj: www.rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí