Dejte dítě na hokej třeba už dnes!

Svaz ledního hokeje pořádá tento týden tradiční akci pro rodiče, kteří přemýšlejí nad tím, na jaký sport své dítě dát. Jedním z měst, kde se akce opět ujali, je Kladno prostřednictvím hokejového klubu PZ.

Na kladenském zimním stadionu se začíná dnes ve čtyři hodiny odpoledne. V tu dobu by už všechny děti, které chtějí s hokejem začít, měly být na stadionu u zápisu. 

Po převlečení v šatách si zdarma vyzkoušejí, jaké je to být hokejistou Kladna. Kromě zážitku v podobě prvních krůčků na ledě každé dítě dostane zajímavý hokejový dárek. Co je nezbytné mít s sebou? Brusle, helmu, i lyžařskou, a rukavice. Doporučené jsou chrániče loktů a kolen třeba pro in-line bruslení. 

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let, kterým se naskýtá unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Rodiče na stadionu získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický i osobnostní rozvoj dětí. 

Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje, získá poukaz v hodnotě 1500 Kč na nákup hokejové výstroje značky CCM. 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí