Petr Tenkrát se dal na studia

V současné hokejové sezoně v Kladně často fanoušci vyjadřovali myšlenku o alespoň krátkém návratu Burgra, Tona či Tenkráta. První dva jmenovaní už dávno v médiích takovou možnost vyloučili. Petr Tenkrát se stejně vyjádřil pro Vaše Kladno v těchto dnech. 

Objevil se mezi významnými hosty Sportovního gymnázia Kladno, které v kině Hutník pořádalo tradiční vyhlášení studentských osobností uplynulého roku. Spolu s Petrem Tonem předávali ocenění vybraným studentům. 

"Uvědomil jsem si, jak už jsem dlouho ze školy," usmíval se po ceremoniálu a dodal: "Pro studenty je taková akce důležitá. Ocenění pro ně může být užitečnou inspirací do budoucna. Když jsem dostával ocenění, byla to pro mě velká čest, splněný určitý cíl."

Na ledě při mistrovských zápasech ho prý neuvidíme. Jeho momentální profesní cíl se totiž rodí ve školních lavicích. "Snažím se zapojit do reálného života. Hokejová etapa mého života sice skončila, ale u sportu chci zůstat. Vzdělávám se, abych získal certifikát pro práci kondičního trenéra," dodal populární "Tenky". 

Jan Murárik

tenkypetr

Petr Tenkrát (druhý zleva, vedle Petra Tona) při předávání ocenění studentům


Počasí Kladno

Předpověď počasí