Rytíři ukončili vítěznou sérii Havířova. Jágr v nemocnici!

Kladenští hokejisté porazili AZ Residomo Havířov 3:1 (0:0, 2:1, 1:0).

Do zápasu vešli aktivněji domácí, kteří si vytvářeli šance v útočném pásmu. Poté ale přišel atak na Jágra, který zůstal nějakou dobu ležet na zemi. Nakonec Jaromír odešel po svých a zamířil do kabin. Havířov se pak dokázal dostat do přečíslení dva na jednoho, ale Cikánek se zaskočit nenechal. Domácí byli po útoku na Jágra agresivnější. Havířov se ale také dostal do šancí, kdy hráči jeli několikrát sami na Cikánka, který byl v brance excelentní. Ke konci třetiny se strhla šarvátka u branky hostí.

Podle zpráv mezi první a druhou třetinou odjel Jágr do nemocnice s podezřením na otřes mozku.

Ve druhé třetině dokázal prolomit bezbrankový stav Rytíř Petr Štindl. Na druhé straně se trefili i hosté, ale jejich gól nebyl dlouho uznán. Rozhodčí totiž nedávali pozor a museli se radit. Domácí vzápětí dokázali opět odskočit o gól díky střele Tomáše Redlicha. 

V poslední dvacetiminutovce zvýšil náskok domácích Tomáš Kaut. Kladenští si dnes zahráli 10 přesilovek, ale ani v jedné se nedokázali prosadit. Hosté nedokázali udržet emoce a strhla se další šarvátka. Po konci zápasu se hráči Havířova pustili do Rytířů.

Další zápas odehrají Rytíři ve středu 21. 2. venku proti Motoru Č. Budějovice od 17.30 h.

Branky a nahrávky: 23. P. Štindl, 34. T. Redlich (M. Pekr, P. Machač), 48. T. Kaut (J. Kloz, D. Tůma) – 30. Pořízek (Bednář, Kanko)

Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Matula, Štindl, Kehar, Lend'ák, Svedlund, Hořava – Zikmund, Machač, Jágr – Strnad, Přikryl, Hořava – Kloz, Kuryanov, Tůma – Redlich, Kaut, Pekr – Kubík.

AZ Residomo Havířov: Růžička (Dufek) – Krisl, Staněk, Luža, Drtil, Havel, Dujsík – Kalus, Maruna, Sikora – Fronk, Rác, Gřeš – Kurovský, Hudeček, Tomi – Kanko, Pořízek, Bednář – Bambula.

Diváci: 5200 (vyprodáno)

Nikola Kroupová

jagkrev

Otřesený Jágr opustil předčasně ledovou plochu. Snímek poskytl významný kladenský fotograf Jiří Hokův 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí