Anketa: Přejdou Rytíři přes Motor?

Také na ledě Motoru České Budějovice začne zítra semifinále hokejového play off WSM ligy. Domácí přivítají kladenské Rytíře s Jaromírem Jágrem. V namátkovém výběru jsme se našich čtenářů i spolupracovníků zeptali, jak podle nich Rytíři semifinále zvládnou?

Lukáš Jůdl, hokejový komentátor: Jelikož jsem Kladeňák srdcem i duší, věřím Rytířům. Papírově jsou sice slabší, ale když vloni mohla postoupit Jihlava díky své bojovnosti nečekaně až do extraligy, může takhle postoupit prakticky každý tým, který do toho dá všechno, tedy i Kladno.

Petr Bolina, šéf rozhodčích: Bude to samozřejmě vyrovnané. V základní části hráli Jihočeši lepší hokej, ale poslední vzájemný zápas v Budějovicích napověděl, že na ně máme. Věřím, že je porazíme 4:2 na zápasy.

Vojta Voštinka, sportovní reportér: Jako správný Kladeňák svému týmu věřím, tudíž tipuji, že Rytíři postoupí po sedmém, rozhodujícím zápase.

Jan Kruliš, bývalý hráč Kladna: Bude to velice těžké, ale vždy se začíná od stavu 0:0 a je jen na klucích, kolik jsou ochotni  toho na ledě nechat. Pokud budou rejt rypákama led, určitě se výsledek dostaví, ale je potřeba si od první minuty, jak se říká, vytrhnout hnáty z p....e! Držím jim palce a věřím, že to dají.

Nikol Kroupová, redaktorka Vašeho Kladna: Něco mi říká, že Rytíři vyhrají celou sérii 4:3.

Drahoslava Kocarová, skalní fanynka Rytířů: České Budějovice jsou pro nás podle mého názoru hratelnější, než kdybychom dostali v semifinále Karlovy Vary. Přes Motor postoupíme!

Jiří Kameš, podnikatel: Rytíři postoupí, Budějovice na to v současné době nemají.

Milan Křesina, podnikatel: Je to padesát na padesát, ale tentokrát se Štěstěna přikloní k nám, Rytířům. Hlavně se nám nesmí zranit žádný klíčový hráč jako loni Ton a Jánský. Věřím, že v závěru série nastoupí Jarda Jágr.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí