Rytířům se nepovedla odveta zápasu s Karlovými Vary. Trenéři po utkání shrnuli, co vedlo Vary k výhře a co bylo příčinou kladenské porážky.

Tomáš Mariška (HC Energie Karlovy Vary): "Opět se ukázalo, jak je baráž vyrovnaná a náročná v každém utkání. Zápas byl podobný tomu nedělnímu v Kladně, my jsme si za vítězstvím víc šli, a proto jsme byli na konci šťastnější. Chci poděkovat hráčům za to, jak k tomu přistoupili, když jsme museli otáčet čtvrtý zápas v řadě. Zase jsme dostali zbytečný první gól, ale povedlo se nám to otočit a dokonce v oslabení. Myslím si, že ten gól nás nakopnul. Poté byly šance na obou stranách, ale my jsme byli bojovní a obětaví. Hnali nás domácí fanoušci, za což jim děkuji a doufám, že nás takto podpoří i v pátek."

Pavel Patera (Rytíři Kladno): "Zápas byl podobný jako v Kladně. Opět se střetla dvě vyrovnaná mužstva, tentokrát ale se šťastnějším koncem pro Karlovy Vary. Jak nám, tak Varům, se nedařily přesilovky. Udělali jsme dvě chyby při střídání, jdeme střídat, když mají Vary puk na holi... Samozřejmě toho Vary využily, ale my jdeme dál."

- red -

tabulekv