Lukášův brejk: Je konec, ale Rytíři byli letos perfektní!

Na úvod je třeba říct, že Kladno sice s Jihlavou prohrálo, ale i tak si zaslouží palec nahoru. A to celkově za baráž a za ty všechny zážitky, které fanouškům udělalo. Ruku na srdce, řekli bychom před sezonou, že se dostaneme tak daleko, a že v baráži budeme hrát tak, jak jsme hráli?

Rytíři se rozhodli jít novým směrem. Zatímco vloni vsadili na své odchovance, zkušené, ale staré hráče, letos dali šanci spíše mladším a bojovným hokejistům. On je to koneckonců takový trend celosvětového hokeje. A byl to dobrý tah.

Ale ke včerejšku. Bylo to jasné, dvakrát by Kladno vyhrálo za tři body a mohlo slavit návrat po čtyřech letech mezi elitu. Jenže hned první důležitý tah se Rytířům nepovedl. Lepší Jihlavě podlehli 1:2, ale po dobrém výkonu. 

Základ na příští rok by tu byl. Už teď se těším na to, jak se změní kádr, jaké nové tváře přijdou. A už teď se těším na další ročník, protože ten letošní ukázal, že do baráže může každý, ale chce to bojovat. Tým letos chtěl, ale nevyšlo to.

Je konec, ale Rytíři byli letos perfektní. A nejen oni, ale i fanoušci. Byli neskuteční. Proti Jihlavě fandili Kladnu do poslední vteřiny a věřili. Pak tleskali a děkovali. Na sociálních sítích minimum negativních komentářů. Tak by to mělo být. Spadne se rychle, zpátky to jde hůř. Musíme být trpěliví.

Lukáš Jůdl

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí