Rytíři dnes za tři body, Plekanec hned skóroval

Kladenští hokejisté porazili Litoměřice 4:2 (0:0, 2:0, 2:2).

Domácí nastoupili do zápasu s Tomášem Plekancem, ale první třetina záživná pro fanoušky nebyla. Dalo by se říci, že hokej vypadal jako hraní na rybníku.

Ve druhé třetině hrály oba celky přesilové hry, ale radovali se jen Rytíři díky brance bývalého hráče NHL Plekance. Kvalita utkání však opět pokulhávala. Ke konci druhého dějství zvýšil náskok domácích Daniel Kružík.

Poslední třetina se převážně odehrávala v útočném pásmu Rytířů. Domácí si s Litoměřicemi hráli jako kočka s myší a třetí gól za záda Krále zaznamenal Redlich. Čtvrtou branku přidal ve hře 4 na 4 Kaut. Hosté už jen v závěru duelu dvěma zásahy skóre snížili.

Další zápas odehrají Rytíři zítra 2. prosince doma proti Frýdku od 16.00 h.

Hráči utkání: Tomáš Plekanec (Kladno) a Jan Kloz (Litoměřice)

Branky a nahrávky: 25. Plekanec, 39. Kružík (Redlich), 51. Redlich (Kaut, Svedlund), 56. Kaut (Zajíc, Nash) – 58. Zadražil (Kvasnička), 60. Przybyla (Buchtela)

Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) : Zajíc, Nash, Zelingr, Svedlund, Veber, Kehar – Strnad, Vampola, Zikmund – Machač, Plekanec, Kubík – Redlich, Kaut, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.

HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Pavlas, Marcel, Smetana, Gaspar, Jebavý, Kvasnička, Buchtela – Korkiakoski, Kloz, Kadlec – Voženílek, Zadražil, Pryzybyla – Šik, Havelka, Dvořák – Jirásek, Jícha, Eret.

Diváci: 4357

Nikola Kroupová

 

 

litplek

Plekanec se pouštěl s pukem i mezi tři protivníky 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí