Plekanec: Fanoušci byli skvělí, zápas jsem si užil

Otevřel skóre zápasu s Litoměřicemi a kladenský zimák málem spadnul. Tak moc se na něj fanoušci těšili. V hledišti zbylo jen málo míst, na která by se usadili. Po utkání se Tomáš Plekanec věnoval médiím.

"Prožil jsem parádní přivítání. Moc jsem si zápas užil a fanoušci byli skvělí. I když to na mně asi není moc vidět, jsem nadšený a těším se na nedělní zápas," poděkoval jeden z nejslavnějších českých hokejistů divákům. V hledišti mezi nimi seděly přítelkyně Lucie Šafářová i maminka Plekancová. "Byly pro mě důležitou podporou," dodal. 

V samotném utkání se prosadil po parádní akci, kterou sám založil. Ovšem fanoušci čekali gól také v kladenské přesilovce pět na tři. "Přesilovky musíme zlepšit. Kluci jsou dobří, to půjde. Já si zahrál přesilovky snad po třech letech," usmál se a dodal, že se zdravotně cítí dobře. Trenéři s ním podle předpokladů na led posílali Kubíka s Machačem. "To jsou hodně šikovní kluci, naprosto mi vyhovovali. Jsem spokojený," chválil "Pleky" mladé spoluhráče. Na otázku, jestli po nedělním utkání s Frýdkem Místkem půjde hrát extraligu za Brno, odpověděl, že si o tom musí ještě popovídat s majiteli Rytířů i Komety, Jaromírem Jágrem a Liborem Zábranským, aby znal jejich představy. Na závěr tiskové konference, skončila před sedmou hodinou večerní, uvedl, že jde spát, aby byl fit na další utkání. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí