Rytíři se vezou na vítězné vlně

Kladenští hokejisté porazili v domácím utkání Frýdek Místek 3:1 (1:1, 1:0, 1:0).

Frýdek vletěl do zápasu agresivněji a daroval Rytířům hned v úvodu několik přesilových her. Ale i na druhé straně měli hosté k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která využitá také nebyla. Hokej se hrál o něco lepší než včera. Jako první se nakonec radovali hosté po střele Christova, ale domácí našli ihned odpověď gólem Zikmunda.

I ve druhé třetině se na tempu nepolevilo. Domácí byli aktivnější a přidali za záda Daněčka další gól. Ke konci druhého dějství měli hosté opět k dispozici přesilovou hru 5 na 3, kterou využít nedokázali.

V poslední dvacetiminutovce se oba týmy „praly“ o vítězství. Hosté měli velké šance stav vyrovnat, ale jak se říká „ nedáš - dostaneš“, a tak třetí branku Rytířů přidal Nash. Ke konci utkání Frýdek zkusil hru bez brankáře, ale domácí si výhru za velikého aplausu diváků pohlídali.

Další zápas odehrají Rytíři v sobotu 8. prosince doma proti Porubě od 16.00 h.

Hráči utkání: Tomáš Redlich (Kladno) a Vít Christov (Frýdek)

Branky a nahrávky: 20. Zimkund (Redlich), 24. Jelínek (Hajný, Vildumetz), 52. Nash (Redlich)  – 19. Christov (Mikulík, Hladoník)

Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Nash, Zelingr, Svedlund, Veber, Kehar – Strnad, Vampola, Zikmund -  Machač, Plekanec, Kubík – Redlich, Kaut, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.

HC Frýdek Místek: Daněček (Hlaváč) – Husák,Haman, Zahradníček, Bartko, Krisl, Kovář – Kofroň, Novotný, Rudovský – Hladoník, Mikulík, Christov – Kalus, Peterek, Klimša – Stránský, Kuťák, Raška.

Diváci: 3025

Nikola Kroupová

 

 

murypleky

Plekyho klasická zadovka na buly jako v NHL


Počasí Kladno

Předpověď počasí