Na Přerov v extra vánočních dresech

Kladenští Rytíři dnes (18.00) doma změří síly s hokejisty Přerova. Kromě nutnosti uhrát po delší době tři body se fanouškům představí v originální vánoční kolekci dresů. 

Ukončení série porážek a vtipné pojetí zápasového ustrojení by mělo zaručeně vyvolat na tvářích domácích fandů úsměvy na tváři a navodit vánoční atmosféru. Klub dal možnost zájemcům dnes na ochozu ve fanshopu koupit originální dres Jaromíra Jágra s vánočním motivem. Do prodeje jde třicet kusů. 

"Vloni se dresy s motivy tradičních českých Vánoc setkaly s velkým úspěchem a pozitivní ohlasy fanoušků korunovala povedená aukce. Bleděmodré trikoty tentokrát vystřídá pro Kladno neobvyklá červená barva a místo svatozáře ozdobí znak Rytíře santovská čepice. Návrhům dresů po léta věnujeme maximální péči a věříme, že se fanouškům zalíbí i tyto,“ říká manažer marketingu Rytířů Jiří Kalla.

Klub zítra zve do OAZy, kde se v casinu Rebuy Stras od šesti hodin odpoledne uskuteční adventní setkání spojené s aukcí speciální sady dresů. Akce je spojená s autogramiádou Rytířů i besedou s vedením klubu. „Pravidelně představujeme nové kolekce dresů a pravidelně výtěžek věnujeme na charitu. Na přání fanoušků budeme také o letošních Vánocích dražit tváří v tvář a ne po internetu,“ těší se tiskový mluvčí klubu Vít Heral. 

Výtěžek z dražby věnuje klub hřebečskému Komunitnímu centru Vítej, které poskytuje chráněné bydlení a odlehčovací služby pro dospívající a dospělé osoby s autismem. 

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí