Litoměřice prověří rytíře před play off

Hokejoví rytíři dnes večer (18.00) sehrají poslední kolo základní části Chance ligy. Před play off je přijedou prověřit Litoměřice. 

Litoměřičtí mají jen při bodovém zisku jistotu, že se probojují do čtvrtfinále play off. "Kališníci", jak se hokejistům z Litoměřic přezdívá, patří mezi velmi ofenzivní týmy první ligy. O chuti střílet branky svědčí předposlední kolo, ve kterém zvítězili nad Kadaní 14:0!

To rytíři padli v Třebíči po zpackané poslední třetině. Tu prohráli 0:3 a snesla se na ně kritika majitele klubu Jaromíra Jágra. Kladenští už jen teoreticky dosáhnou při tříbodové výhře na třetí místo. Spíše už se v dnešním utkání soustředí na vyladění momentů ve své hře, v nichž to skřípe nejvíc. V prvním kole play off pak doma přivítají buď Přerov, nebo Prostějov. Při totálním domácím selhání třetích Českých Budějovic s druhým Vsetínem, domácí prohře Prostějova s Porubou a vysoké výhře nad Litoměřicemi kladenské hráče potká zřejmě Havířov... Ten hraje rovněž doma a soupeřem mu je Třebíč. 

Úvodní utkání je v Kladně na programu v pátek (18.00), druhé v sobotu s upřesněným časem zahajovací buly. V úterý a ve středu zamíří rytíři na Moravu k odvetám. Hraje se na čtyři vítězná utkání, série se tedy v pátek může vrátit do Kladna. 

Klub upozorňuje, že vstupenky na první dvě utkání play off lze online i na všech terminálech Sazky kupovat od středy 27. února od 00:01 hod.

Na play off rezervace vstupenek přes internet není povolena. V prodejních místech Sazky lze vstupenky zakoupit pouze přímo, pro rychlou identifikaci nahlaste ID akce, které naleznete u každého zápasu na stránkách sazkaticket.cz. V síti Sazky je předprodej vstupenek ukončen vždy den před zápasem. Na terminálech Sazky nelze dobíjet permanentky. Lístky jsou v cenovém rozmezí od 120 do 190 korun. Pokladny ČEZ stadionu budou otevřeny i ve čtvrtek 28. února od 15.00 do 17.00 hodin. V tomto čase mají možnost permanentkáři dobít si svoji permici. Zároveň se na pokladnách budou prodávat i vstupenky na jednotlivé zápasy. Volné permice zůstávají v platnosti. Držitel zakoupené permice si může jednotlivá utkání play off dobít online na svou plastovou kartičku a navíc za výhodnější ceny. Své předkupní právo může využít do pátku 1. března do 12.00 hodin. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí