Orlí kadeti posunuli Kladno do bojů o extraligu!

Kladenské volejbalové mládí slaví dílčí úspěch. Kadeti zvládli domácí turnaj a postoupili do kvalifikace o extraligu. Junioři v první lize zakončili sezonu na celkovém pátém místě. Orlí žáci skončili celkově osmí a patří jim pořadatelství prvního kola republikového finále.

V závěrečném turnaji krajského poháru kadeti nejprve porazili Nymburk, Benátky nad Jizerou i Odolenou Vodu a mohli v konečné tabulce slavit první místo. "Utkání s Odolkou o první místo vykazovalo známky kvalitního kadetského volejbalu. Hrálo se o každý míč a na obou stranách byla vidět nervozita. Všechny své hráče jsem pochválil za bojovnost a nasazení. Velice nám také pomohla podpora od rodičů a partnerek hráčů, vytvořili neuvěřitelnou domácí atmosféru. V polovině dubna nás čeká kvalifikace o extraligu kadetů. Zatím  nevíme, kdo bude pořadatelem," uvedl pro Vaše Kladno trenér Jiří Kopecký. 

Sestava: Kunc, Mezera, Sláma, Lorenc, Vait, Machek, libero Bartoň, střídal Gottesman, Kubelka, Drozd - Zeman, Albrecht, Deák a druhé libero Kamarád. 

-red-

kadettabule


Počasí Kladno

Předpověď počasí