Kladenští orli vlétli do přípravy. SAMK jim vyšly vstříc

Volejbaloví "Eagles" odstartovali naplno přípravu na novou sezonu. Využívají k tomu všech sportovišť Sportovních areálů města Kladna (SAMK), ke kterým si přidali strečinková cvičení na trávníku fotbalového Nova Kladno. 

"Vedení SAMK nám vychází vstříc a děkujeme také klubu Novo Kladno, že nás nechá běhat po jeho krásném skvěle střiženém trávníku. Respektujeme přitom vegetativní klid trávy a do šestnáctky se neprosazujeme," uvádí kouč orlů Milan Fortuník.

Ten na úvod nové sezony zatím přivítal jen "orlí mláďata". Starší hráči se k nim připojí v pondělí včetně jedné z největších hvězd týmu navrátilce Dana van Haarlema, jenž byl před zářijovým mistrovstvím Evropy vyřazen z holandského národního týmu. "Příští pondělí začnou kromě Dana s přípravou také další, nahrávač Fortuník, smečaři Hýský, Vemič, Kuboš a univerzál Okosanovič," dodává kladenský kouč.

Orli se na míč nepodívají několik týdnů. Nyní absolvují plavání, cviky na stabilitu či protažení a samozřejmě posilovací cvičení ve fitku. Na konci měsíce se klub aktivně zúčastní Běhu naděje a charitativní akce v Unhošti, kde Milan Fortuník se svým minibandem na dni věnovaném dětem zahraje i zazpívá.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí