Kladno má v hledáčku osm nových tváří

Kladenský volejbalový klub orlů má v hledáčku až osm nových tváří. Z nich by klub alespoň jednu oporu týmu získal do konce přestupního termínu.

Ten je stanoven na pátek 31. ledna. „Samozřejmě kvalitní hráč je žádaným zbožím. Na českém volejbalovém trhu nikdo takový nyní volný není, tudíž se rozhlížíme v zahraničí. Na seznamu máme až osm jmen, ale vyjít z nich nemusí nikdo. Záleží také na nich, jestli je pro ně naše extraliga dostatečně lákavá. Jeden z takto oslovených hráčů dal nakonec přednost před Kladnem francouzské lize,“ říká trenér orlů Milan Foruník.

Kladenští orli prohráli v týdnu dvě utkání. Obě před domácím publikem. V pondělí extraligu s Brnem, ve středu úvodní čtvrtfinálový duel s pražskými Lvy. „V poháru i přes těsnou prohru šance na postup žije. I když Pražané hrají dobře a byli lepším týmem, tak to dopředu neznamená, že u nich příští čtvrtek nemůžeme zvítězit,“ věří „Forbes“.
Do té doby čeká Kladno ještě zítřejší extraligové utkání v Liberci (18.00 hod.). Dukla je v tabulce třetí, šest bodů před šestými orly. „I když nejsme v optimálním rozpoložení, tak si vzpomínám na několik zápasů, kdy jsme předem byli jasnými outsidery a pak jsme se zvenku vraceli s bodovým ziskem. Proč by se to zrovna v Liberci nemohlo zítra opakovat?“ povzbuzuje náladu svého týmu i fanoušků Kladna.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí