Přiveze Kladno z Karlovarska domů další zápas play off?

Čtvrtfinále volejbalového play off se hraje na tři vítězné zápasy. Kladenští orli prohrávají s Karlovarskem na zápasy 0:2. Dnes (18.00 hod.) se v Karlových Varech může rozhodnout, zdali orli nastoupí zítra dovolenou nebo přivezou další zápas domů, do sportovní haly.

Kladno v odehraných zápasech lídrovi základní části extraligy zle zatápělo. V prvním duelu přišli o výhru v pátém setu kvůli šesti „odevzdaným“ servisům… V druhém dva ze čtyř odehraných setů si prohráli sami promarněnými koncovkami.
V hráčských statistikách mají Karlovarští zatím lepší libero (Pffefer je hodnocen výš než Kunc), mezi smečaři vévodí dnes domácí Wiese a Vašina. Z orlů je na tom nejlépe Kraffer, celkově hodnocen na deváté příčce. Z univerzálů je na tom lépe kladenský útočník Křesťan než karlovarský Římal. Z blokařů orlové Kyjanica i Zajíček shlíží v tabulce shora na Patočku s Wilsonem.
Poslední mezi hodnocenými činnostmi jsou nahrávači. V této kategorii si dosud vedl lépe Keemik s Ticháčkem z Karlovarska než Palgut z orlů.
Utkání lze sledovat v přímém internetovém přenosu prostřednictvím webové adresy www.cvs.cz.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí