Orli se poprvé představili kladenskému publiku kompletní

Přípravný duel s Českými Budějovicemi sice Kladenští orli prohráli 1:3, ale jejich fanoušci zaplesali, protože poprvé měli možnost vidět kompletní tým i s cizinci.

Kladno pod vysokou sítí předvedlo velké množství nepřesností. „Naše hra odpovídala tomu, že jsme společně v takovém složení trénovali pouze jedinkrát,“ upozorňuje trenér orlů Milan Fortuník.
Zajímavostí z tábora Kladenských orlů byl příjezd Platačse z rodného Lotyšska. Kladenská opora zvolila před letadlem jízdu autem. Na cestě strávil šestnáct hodin... Logicky i proto vázla souhra na přihrávce i smečařů s nahrávačem. Orli se musejí do konce měsíce, kdy začne extraliga, zaměřit na servis a obranu na bloku. Na projevu Kladna se dala najít i pozitiva: 
„Pozitivní je, že tým jako takový chce pracovat, vypadá to, že budeme schopni zapracovat pipe, doskok z prostředku, což se nám v minulých sezonách moc nedařilo,“ dodal „Forbes“.
Příští čtvrtek, 23. 9., se orli doma představí v oficiálním přátelském zápase s Příbramí. Jestliže dnes fanoušci marně pátrali po jménech zahraničních posil, pak příští týden se dočkají čísel i jmenovek na dresech.
Sestava orlů: Solkema, Seppänen, Kyjanica, Platačs, Kraffer, Hancock – libero Kunc (do hry se dostali také Gottesman, Hýský, Lohr, Fortuník).

Jan Murárik.

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí