V parádním zápase si orli smlsli na Dukle

Kladenští orli přehráli v extraligovém utkání doma Duklu Liberec 3:1 (25:18, 25:23, 22:25, 25:20). V tabulce okupují její střed.

Dukla si v Kladně vybrala svůj špatný den. Její mužstvo se na palubovce orlů nemělo o koho opřít. Smečaři neskládali, blokaři nestíhali vykrývat kladenské útoky. Jen na smeči jsme viděli, že se orli dále trápí. A ve třetí sadě nejen téhle slabiny hosté využili. „Třetí set jsme si prohráli zbytečnou nedisciplinovaností. Místo toho, abychom si dali pozor na chyby, projevila se nezkušenost mladého týmu,“ uvedl pro Vaše Kladno manažer orlů Jindřich Neumann.
Ve čtvrté sadě domácí dotahovali až do šestnáctého míče, pak se utrhli a Liberečtí se vrátili ke svým chybám a frustraci z kladenské bojovnosti. Ta totiž stála za dnešní výhrou orlů.
Příští utkání, které orli měli hrát ve čtvrtek 25. 11. s Příbramí, se na žádost Kocourů odložilo na prosinec. Kladno se tak může připravovat na sobotní duel v Karlových Varech (18.00 hod.).

Sestava orlů: van Solkema, Seppänen, Špulák, Kraffer, Kyjanica, Platačs, libero Kunc (Fortuník, Hýský, Hancock, Vostárek, Lohr).
Diváků: 332.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí