Trenér Fortuník: Přijďte nám pomoc proti Lvům. Vítáme modrobílou atmosféru

Trenér Kladenských orlů Milan Fortuník apeluje na srdce kladenských fanoušků, aby je dnes (18.00) přivedlo do sportovní haly podpořit boj svých volejbalistů proti pražským Lvům.

Stav čtvrtfinálové série je 1:0 ve prospěch hostů. Hraje se na tři vítězné duely. V Praze tamní hlasatel při utkání s Kladnem vyzýval fandy lvů, aby jich jelo do Kladna co nejvíce, protože prý jen oni udělají v hale tu správnou atmosféru.
„Věřím, že dnes s podporou našich výborných diváků sérii srovnáme. Přejeme si, aby se poprvé v sezoně naše hala zcela zaplnila. Bylo by taky fajn, kdyby co největší množství fanoušků přišlo v modrobílém s nebo s modrobílým doplňkem fandění,“ říká s úsměvem kouč orlů Milan Fortuník.
A co zaznělo před dnešním zápasem v táboře protivníka? „Orli mají moc dobrého nahrávače a dobře přijímají,“ odhalil největší zbraně Středočechů. „Pokud ale dokážeme i na Kladně hrát se stejným nasazením a energií, tak se nemáme čeho bát,“ burcoval blokař lvů Aleksandar Nedeljković.
Kouč Pomr považuje za zásadní, jak se jeho svěřenci vypořádají s nízkým stropem kladenské haly. „Potřebujeme si zvyknout na servis Orlů. Přeji si, abychom lépe přihrávali a měli to snazší v útoku.“ 
„Mají nízký strop. Příjem je třeba maximálně tlumit. Pokud se to podaří, dá se s nimi hrát,“ přidalo se exkladenské libero lvů Milan Moník.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí