Kladenští orli vs. Dukla Liberec 3:2 (26:28, 25:17, 25:21, 22:25, 15:12). Orli jsou v extraligové tabulce stále druzí, ovšem už s dvoubodovým odstupem na první Lvy.

Duel s Libercem rozhodl první set. V něm měli domácí hráči našlápnuto k výhře, ale koncovku sady k nevoli přítomných fanoušků nezvládli. Obdobně zahazardovali v páté rozhodující sadě, ale tu díky počátečnímu bodovému náskoku nakonec do vítězného konce dotáhli.
„Mohli jsme mít tři body, ale jak se to v tie-breaku komplikovalo, tak jsem rád za výhru jako takovou. Je znát, že se v mužstvu kumuluje únava z náročného programu. V úterý nás v evropském poháru čeká špička francouzské ligy. Nantes má vynikající hráče a očekávám, že těžké to bude nejen u nich, ale už v prvním zápase u nás. Podle toho, co slýcháme z francouzské ligy, jde na našeho soupeře jenom chvála,“ upozornil prezident kladenského klubu Milan Fortuník. Orli se s Francouzi střetnou v Kladenské sportovní hale v úterý od 18 hodin.

Sestava orlů: Platačs, Zajíček, Seppänen, Imamura, Neves, libero Fernandez (Gonçalves, Graham, Gottesman, Donát, Čeketa, Šálek, Kyjanica).

Jan Murárik

adduklfans
Po utkání se hráči vyfotili s fanoušky, kteří přišli na výzvu klubu ve vánočně laděných svetrech

addukl
Trenér orlů Josserand (vlevo) s prezidentem klubu 

Kouč Orlů Josserand

Kouč Orlů Josserand

Kouč Orlů Josserand