Včera skvělý zápas, dnes je volejbalová autogramiáda

Nečekanou výhru Kladna včera zažili na vlastní oči nejen volejbalisté Karlovarska, ale také zhruba pětistovka diváků v ochozech. Dnes kladenská volejbalová euforie pokračuje v Centralu autogramiádou hráčů (15.00 h.).

Milan Fortuník, trenér: Zveme všechny k setkání v Centralu. Můžete si s námi popovídat a odnést si autogramy zvláště našich nových hráčů. Z utkání s Karlovarskem jsem si já osobně odnesl nejsilnější dojem ze skvělých fanoušků. V hale vytvořili elektrizující atmosféru. Herně pak chválím tým za dodržení taktických pokynů a součinnost v obraně. 

Petr Klár, asistent trenéra: Porazili jsme tým, který je ještě silnější, než byl minulou sezonu! Nahrávač West přesně splnil, co jsme po něm chtěli. 

Adam Zajíček, kapitán: Největší dojem ze zápasu ve mně zanechala jeho atmosféra. To jednoznačně. Jsem rád, že fanoušci byli slyšet hodně a celý zápas.

Marcel Gromadowski, účko:  Fanoušci nám vytvořili fantastickou atmosféru a velmi pomohli k naší výhře. Na hřišti jsme pak Karlovarsko přehráli jako tým, ve kterém vynikala spolupráce a kladenské srdce.

Jindřich Neumann, manažer týmu: Překvapilo mě, jak Hýský skvěle přihrával. To byl pro nás velký nadstandard a kromě toho hrál skvěle v útoku. A také jsme měli lepšího nahrávače, Westa, než Karlovarsko.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí