Prvnímu ještě pořádný vous nevyrostl, druhý už se před pondělním "Movemberem" s Benátkami (18.00 h.) oholil dvakrát! Mladíci Adam Kozak (18, na snímku vlevo) a Martin Blažek (18) v kladenském týmu zažijí první volejbalový zápas na podporu léčby prostaty. 

Jak to roste, chlapci? 
Blažek: Mám problém! Mně ještě vůbec nic (směje se). 
Kozak: Já se v týdnu už dvakrát oholil, protože mně to vadilo. V pondělí při zápase mě ve sportovní hale samozřejmě s knírkem uvidíte.

Hned po utkání dá klub všechny dresy do dražby. Na kolik korun si ten svůj ceníte?
Kozak: Nemám představu, z jaké částky se startuje a kolik jsou fanoušci ochotní dát. Jestli mám nějakou částku říct, tak třeba čtyři sta korun. A pokud to zůstane v této rovině, tak si ho koupím, protože se mi líbí (usmívá se). 
Blažek: Také nemám představu, kolik by byl za můj dres někdo ochotný zaplatit. Ale o jednom člověku, který by si ho prý rád pořídil, vím, ale jméno neprozradím (směje se). 

Vaším soupeřem jsou Benátky nad Jizerou, tým ze spodní poloviny tabulky. Je veliká šance, že se na chvilku v utkání objevíte. Jak silný soupeř Benátky podle vás jsou?
Blažek: Vyhrajeme tři nula a jestli se dostanu na hřiště, tak určitě nervózní nebudu. A kdyby ne, tak se přesto těším na skvělou atmosféru, jakou nám kladenští fanoušci dokážou vytvořit. 
Kozak: Bylo by fajn, kdybych si zahrál. Určitě jsme silnější než soupeř a neměli bychom klopýtnout.

Jan Murárik