Bez Gromadowského to jde těžko

Včerejší zápas měli kladenští volejbalisté vyhrát v nejkratší možné době a bez ztráty setu. Nevyšlo to. Téměř drama si zavinili sami. Navíc se ukázalo, jak moc chyběl nemocný Marcel Gromadowski. Trenéři si bez něj vyzkoušeli kladenské mládí. 

„Utkání jsme měli dohrát hladce za tři nula, ale ve třetím setu jsme nebyli dostatečně důslední. Že se nám to nepovedlo, svědčí o tom, že před námi je ještě hodně práce. Hráči mně v tom ztraceném setu připadali tak trochu jako děti. Ve čtvrtém setu jsme vítězství umodlili. Ještě nejsme tým, který by výhru nad takovým soupeřem, jakým jsou Benátky, uhrál profesorským volejbalem. Je dobře, že jsme nemohli nasadit nemocné účko Gromadowského. Aspoň dostali příležitost mladí kluci. Budu rád, když Marcel bude v pořádku do víkendového zápasu ve Zlíně,“ uvedl kladenský trenér Milan Fortuník.

„Mladí kluci ukázali, jak moc jim v podobných zápasech chybějí zkušenosti. Bylo na nich vidět, že jsou před televizními kamerami nervózní. Moc se chtěli ukázat v televizi, ale poznali, že to nejde samo…,“ dodal asistent trenéra Petr Klár. 

Jan Murárik

barakladno

Kladno bez Gromadowského málem ztratilo body

barabara

Bára s fanouškem Tomínem Kučerou

baradrazbu

Dražbu speciálních dresů v rámci akce Movember řídil trenér Fortuník

baramaminy

Máminy boty při dražbě ukázal syn Janek

baraohyskeho

O Hýského dres byl slušný zájem


Počasí Kladno

Předpověď počasí