Plyšáky dětem, překvapení pro fanoušky. A porážka pro Liberec?

Desítky plyšových hraček, které kladenští volejbalisté vybrali od fanoušků, včera rozdali dětem v Korálku. Dnes je v Hale BIOS čeká důležitý zápas s Duklou Liberec o první místo (17.00 hod.).

Fanoušci dostanou občerstvení a hráči jim k tomu navíc nachystají další ze svých povedených kreací. Zatím tajné překvapení publikum pobaví a sebevědomí soupeře snad trošičku sportovně nahlodá. Dukla vede tabulku extraligy o dva body před Kladnem. Kdyby tedy domácí hráči vyhráli za tři body, pak se Kladno stane lídrem soutěže. 

„Včera jsem na předzápasové poradě celý tým pochválil za jasnou výhru v Ústí nad Labem. Hráči se stoprocentně drželi taktických pokynů a soupeř neuhrál ani set! Podle mého názoru můžeme za tři body dnes porazit také Liberec. Musíme na ně zatlačit na servisu, aby neměli přihráno. Potom musíme být pečlivější na bloku. Když jsme u nich zápas prohráli, měli jsme v něm díry. Teď jsme o dva měsíce dál, jsme rozehranější, zkušenější, takže takové chyby dělat nemusíme. Liberec je v každém případě porazitelné mužstvo!“ zve na dnešní duel asistent trenéra Petr Klár.

Jan Murárik

plysakkladensti

Kladenští volejbalisté se už tradičně věnují charitě

plysakuprimna

Upřímná spokojenost žáků Korálku musí každému rozjasnit den.


Počasí Kladno

Předpověď počasí