Zastaví Kladno "neporazitelné"?

Kladenští volejbalisté dnes večer (18.00 h.) podstoupí první velkou zkoušku své formy v letošním roce. Představí se totiž na hřišti "neporazitelného" Karlovarska.

Koncem října Karlovarsko prohrálo na palubovce Kladna 1:3 a od té doby tenhle hořký pocit nepoznalo. Vyhrálo dvanáct zápasů v řadě a dnes se jeho hráči chystají prohru Kladnu vrátit. V tabulce by se tak domácí dostali ze čtvrtého místa v tabulce právě před Kladenské. 

"Máme za sebou výborné výsledky, ale Kladno také," uvedl na webových stránkách klubu trenér Jiří Novák. "Se silnými soupeři Kladno potvrzuje, že je velmi kvalitním týmem. Liga zatím vypadá, že první čtyři mužstva si to rozdávají mezi sebou, týmy ze spodní části tabulky do toho zásadním způsobem nezasáhly, nejsilnějším body příliš neberou," dodal. 

Kladno s velkou námahou vyhrálo za tři body na ČZU, ale ve čtvrtek zlepšeným výkonem přejelo v Českém poháru domácí Ústí nad Labem. Do Karlovarska míří vicemistři extraligy v dobrém rozpoložení. "Karlovarsku sice chybí zkušený smečař Málek, ale nedávno přivedli na stejný post slovenského internacionála Hukela. Slabší tedy nebudou. Když naši kluci opět dodrží taktiku, jakou jsme zvolili, s prázdnou se domů nevrátíme. Každopádně nás tradičně čeká vyhecované utkání," informoval s úsměvem trenér Kladna Milan Fortuník. 

Zápas sledujte online na adrese tvcom.cz. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí