Dojede Kladno na začátky bez emocí?

Včerejší duel kladenských volejbalistů s příbramskými Kocoury zahrál pěkně na nervy domácích fanoušků. Po dvou setech to vypadalo na jasný zápas ve prospěch hostů. A podle trenéra za to mohou i začátky zápasů bez emocí, chlapsky řečeno bez koulí. 

Milan Fortuník, trenér: "Celou sezonu přistupujeme k začátkům zápasů jako děti, a to platilo i pro včerejší zápas. Byť jsme ho nakonec otočili, přístup k úvodním balonům bez emocí i agresivity mě přímo děsí. Z toho plynou měkké servisy a bloky. Měli jsme dostat na díru 0:3. Ale bych jen nehanil. Dobře hráli střeďáci. Střídající hráče jsem neprosil o nic jiného, než aby na hřiště vnesli emoce! Je dobře, že ve čtvrtek hrajeme doma pohárovou odvetu s Ústím nad Labem a do hry se dostanou náhradníci. Hrajeme v půl páté ve sportovní hale a všichni diváci mají vstup zdarma."

Petr Klár, asistent trenéra: "Hráči po výhře v Karlových Varech dostali více volna než je u nás zvykem a podle mého názoru se menší tréninková zátěž v utkání s Příbramí projevila. Pro nás je to znamení, že musíme trénovat takový objem, jaký potřebujeme."

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí