Včera večer přiletěl do Česka smečař Victor Bouza (27). Kladenská volejbalová posila se do kladenského klubu vrací po dvou letech.

Hned z letiště jel na trénink kladenského klubu nafasovat oblečení a poté se v restauraci Sleťák zúčastnil týmového "kafe". "Hrál jsem druhou španělskou ligu a v současné době jsem byl bez angažmá. O zájmu Kladna jsem se dozvěděl přes svého agenta a zájem mi udělal velikou radost. Kladno mně v té jediné sezoně přirostlo k srdci a co mi utkvělo v paměti, to je skvělá týmová atmosféra i výborný volejbal. A taky zima, která v Česku touto dobou panuje" uvedl pro Vaše Kladno španělský bojovník.

V Kladně si Victor před dvěma sezonami zahrál čtvrtfinále play off, letos by se mohl s mužstvem dostat mnohem dál. "Máme mnohem silnější tým než v uplynulých dvou sezonách. S Davidem Konečným na alternaci účka a s Victorem na alternaci smečaře nejsme konečně odkázáni jen na základní šestku," doplnil kouč vicemistrů extraligy Milan Fortuník. V sobotu by Bouza měl hrát za Kladno v Benátkách nad Jizerou. 

Jan Murárik

bouzanatymovem

Na týmovém kafi se úsměvy nešetřilo

bouzapoddohledem

Pod dohledem klubové manažerky Anny Earl fasuje Victor týmové oblečení

bouzavictor

Victor nemusí mrazy, tak se hned proti nim vybavil...