Volejbalisté dnes proti Zlínu nesmí klopýtnout

Pokud Kladno chce zaútočit na konci základní části extraligy na první příčku, nesmí dnes doma se Zlínem (18.00 h., sportovní hala) klopýtnout.

V tabulce devátí hosté by si z Kladna neměli podle kvalit týmů odvézt ani bod. "Věřím tomu, že se tak nestane. Když naši hráči od prvního balonu půjdou za vítězstvím, tak ho také dosáhnou. Přestože si musíme dát pozor na dva tři výborné hráče Zlína, body ztrácet s podobným soupeřem před domácím publikem nesmíme," uvedl trenér Milan Fortuník, který by se svým asistentem Petrem Klárem měl dnes dopoledne na stejném místě nastoupit ke své premiéře za béčko!

Do konce extraligy chybí i s tím dnešním tři kola. Kladno je druhé, dva body za vedoucím Jihostrojem. Bod před Libercem a tři body před Karlovarskem. Za týden je na programu semifinále a finále Českého poháru s kladenskou účastí. Víkend poté Kladenští jedou do Českých Budějovic a další sobotu konči doma s Odolenou Vodou. První místo v tabulce a tím také nejvýhodnější pozici do play off jim zaručí jen tři výhry v řadě.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí