Volejbalisté na hřišti Jihostroje hájí první místo

Kladenští volejbalisté jsou stejně jako v minulé sezoně před závěrem základní části extraligy na čele tabulky. Dnes jedou hájit pozici lídra na hřiště druhého Jihostroje České Budějovice, obhájce mistrovského titulu. Kladenští v této sezoně Jihostroj doma porazili 3:1. 

Dvě kola před zahájením bojů v play off je Kladno na prvním místě se stejným počtem bodů jako druhý Jihostroj. Třetí Liberec ztrácí dva body, čtvrté Karlovarsko, které ještě může zamotat konečným pořadím, je od vedoucí dvojice vzdálené tři body. 

"Pokud se nám na jihu Čech podaří uhrát i dva body a v posledním kole porazíme doma Odolenu Vodu, nikdo by nás z prvního místa nesesadí," říká kladenský kouč Milan Fortuník. 

Teoreticky nejlehčí los z favoritů na titul má nyní liberecká Dukla. Málokdo čeká, že dnes prohraje v Odoleně Vodě nebo že by klopýtla doma s Ústím nad Labem. Nejtěžší los má Karlovarsko. Dnes hraje ve Zlíně, za týden doma hostí České Budějovice a zřejmě na konečném čtvrtém místě zůstane. Duel Jihostroje s Kladnem začíná v 17.00 hod. a měl by ho v přímém přenosu vysílat server TVCOM.cz. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí