Trenér Příbrami: S dovolenou ještě nepočítám, Kladno potrápíme!

V pondělí do kladenské sportovní haly dorazí volejbalisté Příbrami. Jsou prvním soupeřem Kladna v play off. Trenér šestého celku základní části extraligy Martin Kop uznává, že jsou domácí favorité, ale dopředu nic nevzdává.

Síla Kladna hovoří v tomto duelu v jeho prospěch. Málokdo z volejbalového světa počítá s tím, že ho Příbram vyřadí. Už jste si na konec března naplánovali dovolenou?
S dovolenou tak brzy rozhodně nepočítáme (usmívá se). Máme smlouvy do konce května a sezonu si rádi díky play off prodloužíme. S Kladnem jsme v základní části hráli dva vyrovnané zápasy a u soupeře jsme dokonce byli blízko vítězství. Předem vyřazení se rozhodně necítíme.

Optimismus a odhodlání je jedna věc a zdravá a nejsilnější sestava věc druhá. Vyprázdnila se vám marodka?
Ze základní sestavy nám vypadl první nahrávač a zdravotní potíže měl univerzál. To není nic tajného. Věřím, že to nebude proti Kladnu z naší strany vůbec špatné, jak se někomu kvůli naší marodce může zdát.

Sílu Kladna máte přečtenou?
Ta se ještě zvýšila příchodem Bouzy a Konečného. Kladnu, když vypadne první univerzál Gromadowski, tak nasadí rovnocennou náhradu. Své si jistě na smeči uhraje i Španěl. Ne nadarmo jde Kladno do play off z třetího místa, přičemž ještě před koncem základní části extraligy bojovalo o první příčku...

Jan Murárik

Foto: Koucouři Příbram


Počasí Kladno

Předpověď počasí