Smeč Luboše Maršouna: Příbram zdoláme a s Libercem to bude půl na půl

V prvním čtvrtfinálovém zápase s Příbramí předvedlo Kladno svůj nadstandard. Pokud se dnes v jeho hře nezmění něco k horšímu, v neděli večer můžeme slavit postup.

Když zpětně rozeberu hru jednotlivců, líbil se mi West na nahrávce, Šulista byl výborný na smeči, na bloku ale nula, Zajíček si uhrál na bloku kvalitu, ale dál neměl přihráno, Sobotka na bloku výborně, i servis slušný. Hýský si všechno uhrál ze svého výskoku nad bloky, Gromadowski zahrál výborně, Moník splnil roli opory, jen se mi zdálo, že chce pomoct na smeči a je zapšklý z toho, že jako bývalý smečař nemůže. Představoval bych si i více burcování z jeho strany. 

Sleduji zároveň našeho příštího soupeře v semifinále, kterým zřejmě bude Liberec. Po prvním zápase bych si vsadil na to, že Kladno teď na něj má. Na smeči i bloku jsme lepší, na servisu či příjmu jsme horší. Na útoku bychom je měli dostat, ovšem, museli bychom v těchto dnech proti Liberci zlepšit servis. Nevím samozřejmě, jak na tom Kladno bude, až k semifinálové sérii, ve které začneme na Dukle, dojde. Nyní bych to viděl padesát na padesát.

Luboš Maršoun

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí