Třetí čtvrtfinálový duel play off mezi Kladnem a Příbramí hostí dnes Kladenská sportovní hala (18.00 h.). Hráčům i divákům v pauzách hry zahraje živé hudební seskupení rockové pecky. 

Do lehátek u hřiště tentokrát nezasednou jednotliví výherci, ale vylosovaná parta, která správně uhodla znění otázek na klubovém facebooku. V rohu haly opět "zakotví" hudebníci, kteří na bubny a kytary zpestří herní pauzy. "Při prvním utkání jsme zkusili tuhle hudební novinku a měla příznivý ohlas. Rádi ji zopakujeme každé utkání play off. Kolik jich bude, záleží jen na tom, jak budeme hrát," říká kladenský kouč Milan Fortuník.

Pro jeho mužstvo by dnešní zápas měl být v play off posledním s Příbramí. V sérii na tři vítězná utkání schází Kladnu jediná výhra k postupu do semifinále. Podle vývoje v již odehraných zápasech je Kladno jasným favoritem. "Nechceme naše skvělé diváky zklamat a sérii vrátit do Příbrami. Věřím, že zápas zvládneme a oslavíme s nimi postup," dodává "Forbes". 

Když dnes Kladenští vyhrají, na koho pak v semifinále narazí? Odpověď se dnes ještě nedozvíme, neboť po jasných výhrách favoritů v prvních zápasech, ve druhých Liberec a Karlovarsko prohrály, čímž své série protáhly do příštího týdne. Spolu s Kladnem mohou dnes postoupit České Budějovice, které nad Ústím nad Labem vedou rovněž 2:0 na zápasy. 

Jan Murárik