Volejbalisté zvou na turnaj O pohár primátora města Kladna

Kladenští vicemistři extraligy pořádají 14. a 15. září tradiční turnaj čtyř týmů O pohár primátora města Kladna. 

Do kladenské sportovní haly jsou tentokrát pozvaná mužstva mistrovského Karlovarska s nahrávačem van Haarlemem ve svých řadách, Francouzi z Nancy a borci z Příbrami. „Snažíme se každý ročník zvát i tým z ciziny. Tentokrát naše volba padla na druholigové Nancy, které vede Čech Martin Demar. Diváci od všech uvidí podle mého názoru velmi zajímavý líbivý volejbal,“ uvedl pro Vaše Kladno trenér Milan Fortuník.

Do nové sezony vstoupili vicemistři extraligy s bojovým názvem Kladenští orli. V rámci přípravy dosud odehráli turnaje v Příbrami, v Hradci Králové a zítra je čeká domácí podnik O pohár primátora města Kladna. Po něm se na týden podívají do Belgie a Francie, kde změří síly s belgickým Lennikem a švýcarskou Ženevou. Novým „dirigentem“ mužstva se stal nahrávač Filip Habr. Cizineckou legii tvoří venezuelský univerzál Fabián Martínez, polský blokař Bartosz Cedzynski a srbský smečař Miloš Vemič. Na smeč se do známého prostředí vrací Miloslav Marel. Z Příbrami přichází nahrávač Jan Hrdý, tým doplní mladíci Matěj Koloušek, Josef Vostárek, Dominik Walisch a Matyáš Jachnicki.

Program turnaje

PÁ 14. 9. 

16.00  VK Nancy (FRA)  - VK Karlovarsko (CZE)                               

následuje: Euro Sitex Příbram (CZE) - Kladno volejbal cz (CZE)                   

SO 15. 9. 

9.30 Karlovarsko (CZE) - Kladno volejbal cz (CZE)                        

následují: VK Nancy (FRA) - Euro Sitex Příbram (CZE)                          

Euro Sitex Příbram (CZE) - VK Karlovarsko (CZE)                               

Kladno volejbal cz (CZE)  - VK Nancy (FRA)                                      

Hraje se podle platných mezinárodních pravidel volejbalu, systémem každý s každým na 3 vítězné sety. Po vzájemné dohodě trenérů je možné v případě, že utkání skončí 3:0, hrát 4. doplňkový set.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí