Kladno koketuje s Konečným

Stále výtečný volejbalový univerzál David "Konec" Konečný (36), který pomohl v minulé sezoně Kladnu na cestě do finále, je opět s vicemistrem extraligy ve spojení.

Tento týden s orly absolvoval trénink a vedení klubu z něj bylo nadšené. "Konec to tam pořád má! Od finálových bojů podle mého názoru z formy téměř nic neztratil. Do konce října se snad domluvíme a David za nás znovu nastoupí. Pokud mu však na stole přistane zajímavá zahraniční nabídka, víme, že na ni kývne. Zrovna tak, když bude oblékat dres orlů, tak mu povolíme okamžitý odchod za české hranice," informoval Vaše Kladno trenér orlů Milan Fortuník.

Kladenští orli dnes večer sehrají třetí extraligové kolo doma proti Benátkám nad Jizerou (18.00). Sportovní hala uvidí v hostech tým, který v minulém kole zdolal Příbram. "Výhra nad Příbramí je pro nás zdviženým prstem. Příbramští pod vedením zkušeného trenéra Kopa měli skvělou letní přípravu a porazit je není nic jednoduchého. My jsme si prohru v Odoleně Vodě s mužstvem vyříkali a do sestavy nezasáhneme. To za nás udělá jen případné zranění některého z hráčů. Vítáme každého fanouška, který nám dnes přijde pomoct poprvé zvítězit," doplnil Fortuník. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí