Na Maďary vezměte plyšáky

Kladenské orly čeká dnes večer (18.00) úvodní utkání druhého kola evropského poháru s maďarským týmem VRC Kazincbarcika. A po jeho skončení hráči seberou z plochy sportovní haly plyšové hračky, které mohou diváci přinést v jakémkoli množství. Volejbalisté je do Vánoc odnesou do dětských domovů či organizací Klokánek. 

Kladno v extralize poslední tři zápasy neprohrálo a před dnešním duelem nabralo zdravé herní sebevědomí. Podle volejbalových odborníků se Maďarů nemusejí v téhle formě bát. Kladno se zatím vyrovnalo i s odchody dvou univerzálů Konečného či Martíneze. Do sestavy totiž dobře zapadl Marel. "O soupeři vím, že jde o bohatý maďarský klub. Rozhodně nechtějí s námi dvakrát prohrát, proto nemůžeme myslet na dalšího protivníka v třetím kole...," uvedl před utkáním trenér Milan Fortuník. 

Ten je spolu se svým týmem zvyklý několikrát do roka pobavit kladenské fanoušky. Po dražbě speciálních dresů v rámci akce Movember organizuje dnes klub dobrovolný "sběr" plyšových hraček. "Prosíme fanoušky, aby dnes s sebou na zápas přinesli co nejvíce plyšáků. Hned po utkání je naházejte na plochu. My je v příštích dnech odneseme do dětských domovů či Klokánku," dodává kladenský kouč. 

-JM-


Počasí Kladno

Předpověď počasí