Jak jsme již včera upozornili, silničáři ode dneška zřejmě do konce srpna uzavřeli část ulice Milady Horákové u Kovárny.

Pokud je pro vás informace nová a chystáte se jezdit po Kladně, či jet třeba od Hvězdy na Kožovu horu nebo do ulice Železničářů, pak se tam nedostanete kolem hostince Na Kovárně. V současné době je ukončení prací na rekonstrukci vozovky naplánované na srpen. Průjezd křižovatkou J. Kociána a Vodárenská není nově řízen semafory. Ty jsou zakryté také z výjezdu od Penny. Řidiči proto budou mít velmi stížený vjezd do křižovatky zvláště s odbočením do Vodárenské k čerpací stanici MOL. Se světelnou signalizací pro silniční provoz jsou zakryté také světelné signály pro chodce. Pozor proto na přechod u vyústění ulice J. Kociána do křižovatky. Přechod není z Vodárenské ulice téměř vidět a za křižovatkou na něj z tohoto směru neupozorňuje svislé značení. 

Pro plynulý průjezd autobusu je nově také zakrytý semafor v Americké ulici proti Lidlu. Toto opatření má usnadnit či urychlit průjezd křižovatkou pro autobusy číslo 605, která ode dneška jezdí po objízdné trase. 

-red-

kovyautem

Autem do Penny v ulici Milady Horákové jezděte raději mimo dopravní špičku

kovydokonce

Do konce června je uzavřen úsek ulice Milady Horákové po křižovatku s ulicí Dr. Foustky

kovylinka

Linka číslo 605 na Kovárně nějaký čas nezastaví

kovymapa

Pro bus 605 je objizdná trasa vyznačena zelenou linkou

kovysezakrytym

Se zakrytým semaforem musí řidiči počítat také v Americké ulici

kovytam

Tam, kde se potkávají auta, je přechod pro chodce. V pozdních odpoledních hodinách takřka neviditelný...