Středočeské pivní slavnosti vypuknou v hornickém skanzenu Mayrau

Svátky jednoho z nejtypičtějších a nejlahodnějších českých nápojů, na který zve obyvatele vedení Středočeského kraje, se budou konat v sobotu 22. června v hornickém skanzenu Mayrau u Kladna.

Na rozdíl od minulých ročníků se tentokrát milovníci lahodného zlatavého moku nesejdou na letišti ve Velké Dobré, ale správný říz piva si vychutnají v areálu hornického skanzenu Mayrau za hudebního doprovodu českých rockových kapel.

„Máme velkou radost, že se letošní ročník pořádá právě v dole Mayrau. Věřím, že spojení přátelské a uvolněné nálady, která na slavnostech vždy panuje, s industriálním prostředím skanzenu ve Vinařicích u Kladna bude zajímavé a zážitek z celé akce ještě umocní,“ věří organizátorka Středočeských pivních slavností Andrea Čiperová.

Během dne si návštěvníci budou moci vychutnat jak piva malých a méně známých značek, tak ukázky předních velikánů mezi českými pivovary. Bohatý výběr nápojů bude doplněn neméně rozmanitou nabídkou pokrmů a potravin tak, aby byli spokojení i ti nejnáročnější labužníci.

O hudební doprovod se postarají zpěvák Pavel Callta, skupiny Totální nasazení, Noisetrap, Lewe a další. Zajištěn je také zajímavý program pro děti, aby si akci mohla užít celá rodina.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí