Excelentní víkend v podání Mrtvé ryby

Kladenský spolek rybářů Mrtvá ryba, taky ryba prožil exkluzivní víkend. Při svém snažení u vody zaznamenali jeho členové hned několik parádních úlovků. 

Double candátů, parádní štiku a ještě několik okounů, to byl sumář Máry, který se do vláčení obul zostra. Vypadá to, že právě tenhle rybář asi nejlépe ladí svou formu na už na dveře bijící výpravu Mrtvé ryby do Ruska. Tůča vyrazil na pstruhovku a světe div se, také byl úspěšný. Sečteno a podtrženo, jednoznačně nadmíru vydařený víkend napovídá, že zmiňovaná výprava do Ruska by mohla být úspěšná. Nechme se překvapit.

K vodě se konečně vydal i další člen spolku Vráťa. Počasí k vláčení bylo krásné, ale jakoby se rybám vůbec nechtělo, a až na malé čudly se vůbec neukazovaly. Tak se rozhodl, že změní nástrahu. Ta se stala důležitým faktorem, protože hned při prvním náhozu ryba zabrala a Vráťa vytáhl krásného dvacet pět centimetrů dlouhého okouna. Jako správný rybář dal své první letošní rybě polibek a pustil ji zpět do vody. Prý byl rád, že první rybaření neskončilo s nulou.

-red-

stikavrata

Vráťa a jeho okoun

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí