Ode dneška si návštěvníci aquaparku i koupaliště mohou vyzkoušet nové atrakce. 

Základem jsou nové tobogány či rekonstruovaný bazén. Nový je také ceník aquaparku. Sportovním areálům města Kladna se tak podařilo dokončit jednu z posledních plánovaných inovací městského sportoviště z minulého roku. Více informací i fotografií najdete na www.samk.cz. Z diskuzí na sociálních sítích po zveřejnění této novinky vybíráme nejzajímavější reakce. 

Jana D.: To jsem fakt jediná, který ty ceny přijdou o.k. ? Naopak předtím to bylo za hubičku. A nikdo nikoho z vás nenutí tam chodit.

Zbyněk V.: Moc pěkný ceny, voda ledová, zima jak blázen za 230 Kč neber to, to si radši zajedu do Marienbergu za 10€, teploučko, venkovní bazény, vyžití pro děti daleko lepší, nebo do Čestlic. Tohle si strčte do ...

Tomas K.: Ceny tragické nejsou. Rozhodně to není zdražení o 100%, jak tu čtu. Jen to studené prostředí bude i nadále? A žádné vyžití pro děti, kterým už nestačí brouzdaliště?

Mitku Z.: Chtějí to zpátky, to, co do toho investoval Jiránek, to raději pojedu na Máchač a mám to i s chatičkou na jeden den.

Linda T.: Chodím jen do bazénu, ne na atrakce. A na bazén nebylo za celou odstávku ani sáhnuto. Stále stejně odlupující se nátěr. Sprchy fungují jedna tak, druhá jinak.A to nemluvím o bordelu na dně bazénu hned druhý den po otevření. (já vím, za to si můžeme sami, ale stejný bordel je tam mnohdy hned v pondělí, kdy by to měli dopoledne údajně čistit). A za to mám nyní platit téměř dvojnásobnou sazbu? Za zkvalitnění služeb bych ochotná byla, Ale tohle se mi vážně nelíbí.

Šárka M.: Kromě 2 tobogánů změna žádná a zdražení otřesné.

Jakub M.: Jste se po...li v kině ne? To už se vyplatí Čestlice. Zlatý Beroun.

Stanislav Z.: Za ty peníze je už lepší vyrazit do Čestlic, skoro stejné peníze a několikanásobně více atrakcí...

Renata B.: Aquapark Kladnu už nedostačuje, tak má podražení zřejmě zajistit úbytek klientů. Trochu Cimrmanovské, že..."On si otevřel hospodu a oni mu tam chodili lidi". Zdražení je každopádně neskutečné. Mam permanentku a chodím plavat pravidelně několikátým rokem. Je vidět, že vám opravdu leží na srdci zdraví občanů. Při těchto cenách bude bazén jistě velmi využíván. Doufám, že plošné zvýšení vstupného o více než 100% bude také znát na kvalitě a rovnosti služeb, na teplotě pánské a dámské ohřívárny.

-red-

Ilustrační foto: archiv